Serveis

Atenció Individualitzada


Atenent la demanda des d'una perspectiva global per tal de dotar a la persona i al sistema familiar d'experiències saludables amb les quals fer front i resoldre les situacions angoixants.

Dificultats per socialitzar-se, fòbies socials, depressió, addiccions, trastorns de l'alimentació, controls d'impulsos, violència intrafamiliar, bullying, canvis en l'estat d'ànim, pautes educatives, TDA-H més enllà de l'escola, prevenció del fracàs escolar, autoestima, entre altres.


Assessoraments Puntuals

Resoldre dubtes sobre la conveniència o normalitat d'allò que estem vivint, reflexionar sobre com confrontar les dificultats, entendre que podem fer les coses gaudint de l'experiència.Formació

L'objectiu és el d'adquirir coneixements a través de l'experiència, compaginant la informació amb reflexions, rolplayings i dinàmiques. Saber el "com" més que el "què", respondre al "per a què" més que al "perquè".

Etapes evolutives, dirigir grups, resoldre problemes, dinàmiques de grups, temps lliure, gènere, temes de sensibilització ...Grups de suport per a pares i mares


Un espai que te per objectiu resoldre dubtes sobre criança i educació. Un espai on ser escoltats, on conéixer altres formes de fer i on reflexionar.

Reunir-se amb altres famílies que es troben en una situació semblant per tal de compartir experiències i oferir-se ajuda mútua.
Mediació Familiar

La mediació és com una caixa de ferramentes que ens permet que resolguem els nostres conflictes de manera satisfactòria, cuidant als altres i cuidant-nos a nosaltres.

La tasca del mediador és la d'acompanyar a les famílies mentre aprenen a fer ús d'aquestes ferramentes.

L'objectiu és ajudar a resoldre les dificultats de comunicació actuals, per tal de facilitar la resolució de problemes en el present i en el futur.